Ik voel me
niet lekker in balans...
‘Je merkt er echt helemaal niks van’

Reviews

Nieuwsgierig naar een bodyscan

Hartelijk dank voor je informatie en betrokkenheid!

ik vond het gisteren heel bijzonder, en het was in zekere zin een wake-up call.
Klachten waar ik al 40 jaar mee tob, en wat ik doorgaans geweten heb aan mijn ongeval en verschillende buikoperaties daarna, zouden best ook een andere reden kunnen hebben. We hebben vroeger veel gereisd met de rugzak en zijn in best veel vieze landen geweest. Tijdens deze vakanties ben ik vaak erg ziek geweest (maag/darmen) en ben ook wel eens behandeld tegen spoelwormen (die duidelijk zichtbaar waren;).

De laatste 20 jaar ben ik inderdaad veel in contact met dieren (paarden, honden, katten, kippen oa) geweest en deze dieren heb ik veelvuldig ontwormd. En mezelf ook wel eens incidenteel, omdat ik bij tijd en wijlen ook dacht een een worminfectie.

Ik ben meteen begonnen met jouw adviezen mbt voeding en het drinken van veel water met citroen.

Het is bijzonder wat er allemaal uitkwam bij jouw onderzoek. Een deel komt goed overeen met wat ik aan klachten heb. Ik wil ook zeker nog een keer bij je terugkomen voor een scan en een vervolgbehandeling!

Mbt de techniek: ik heb geen idee hoe het zou kunnen werken in je lichaam. Maar er zijn meer dingen die we niet weten of kunnen verklaren in het leven;)

L.
Long Covid

Leeftijd:
39

Klachten waarvoor je kwam
Langdurige klachten na corona

Hoeveel behandelingen gehad?
Drie

Wat heeft het jou opgeleverd?
Het heeft voor mijn gevoel iets doorbroken waardoor ik weer nieuwe energie kreeg. Ook was ik na de scan helderder in mijn hoofd. Romy heeft mij tevens voedingsadvies gegeven waar ik tot op heden veel aan heb. Ik ben mij meer bewust van mijn gezondheid en let meer op wat ik doe en wat ik eet/drink.

Hoe voel jij je nu?
Ik voel mij energiek en heb zelfs meer energie dan voor corona.

Maike